Tusgen

Medicin og kosttilskud

Gennemse:

Narkotika og behandlinger

Loratadin for allergi

Loratadin (lor AT en deen) er et antihistamin. Det hjælper til at lindre nysen, løbende næse og kløende, rindende øjne. Denne medicin anvendes til behandling af symptomer på indendørs og udendørs allergi. Det er også bruges til behandling af udslæt og nældefeber kløende hud.

Generisk: Loratadin oral tablet, Allergi Loratadin 10mg Tablet, Allergi Relief 10mg Tablet, Claritin 10mg Tablet, Claritin... Mere

Sådan bruges Allergi Medicin klogt

Adrenalin: Akut behandling for alvorlige allergiske reaktioner

Metoprolol for hypertension

Metoprolol (mig TOE ProE lole) er en beta-blokker. Beta-blokkere reducerer belastningen af hjertet og hjælpe det med at slå mere regelmæssigt. Denne medicin bruges til at behandle højt blodtryk og for at forhindre brystsmerter. Det bruges også efter et hjerteanfald.

Generisk: Metoprololsuccinat oral tablet, extended-release, metoprololsuccinat 100mg Extended-Release Tablet, Metoprolol... Mere

Blodtryk medicin

Tage blodtryk medicin

Receptpligtig medicin sikkerhed

Farmaceuter gøre meget mere end tælle tabletter og hæld væske. Deres vigtigste opgave er at fokusere på den medicin, du tager, og den virkning de har på dig.

Teaming op med dit Farmaceut

Medicin ord, du behøver at vide

At lære at administrere flere Medicin

Overvågning Medicin

Supplerende / alternativ medicin

Læger ofte anbefale, eller patienter kan anmode om ikke-konventionelle behandlinger til at supplere eller fuldføre en behandlingsplan.

Medicin til skizofreni

Tager vedligeholdelse medicin for at kontrollere symptomerne og forebygge tilbagefald er afgørende for mennesker, der lever med de forstyrrende symptomer på skizofreni.

Hvad kan man forvente fra antipsykotiske lægemidler

Skizofreni Behandling Basics

Langtidsvirkende (Depot) injektioner

Psoriasis behandling information

Kortikosteroider er nogle af de ældste og mest effektive behandlinger for hudsygdomme. Calcipotriene, et fremstillet form af D-vitamin fungerer bedst for psoriasis på kroppen, men ikke ansigtet eller kønsdelene. Vitamin A, eller retinoider, i gel og creme form kan bruges alene eller sammen med et steroid.

Cremer, geleer og salver

Lysterapi til Psoriasis Patches

D-vitaminmangel

Ubehandlet D-vitamin-mangel kan føre til alvorlige komplikationer, såsom knoglebrud og knogle deformiteter. D-vitaminmangel er også blevet forbundet med en række alvorlige sygdomme. Mere

Symptomer på D-vitaminmangel

Årsager til D-vitaminmangel

Behandling af D-vitaminmangel

Spar penge med generiske lægemidler

Receptpligtig medicin er en af de hurtigst voksende områder i USA sundhedsudgifterne. Skift til generiske lægemidler kan hjælpe lavere omkostninger.

Generisk medicin Fakta

Generiske Lægemidler Mød High FDA standarder

Generiske Lægemidler til at sænke kolesterol

Generiske lægemidler til behandling af hedeture