Tusgen

Giv dit helbred et løft

Glem alt, hvad du tror, ​​du ved om at løfte vægte. Først smide den opfattelse, at det ikke er for dig.

Vægtløftning er en af ​​de hurtigst voksende amerikanske fitness-aktiviteter. Og European Heart Association (AHA) har for nylig kastede sin vægt bag vægtløftning, også.

AHA er at fremme styrketræning, en række aktiviteter, der omfatter arbejder med vægte, for sin rolle i forebyggelsen af hjertesygdomme. For folk, der tror, ​​hjerte-kar-sundhed er bundet udelukkende til antallet af miles gik, køres eller cyklede, det er en stor nyhed. AHA citerer fordele forbundet med vægttræning og aerobic.

Vægtløftning og anden styrketræning er en vigtig del af enhver voksens motionsplan.

Lad os se på fem myter, der holder folk fra vægttræning.

Sundhedsmæssige fordele

Myte # 1: vægttræning er kun godt for at bygge store muskler.

Når folk tænker på vægtløftning, de tænker om store bodybuildere. Men vægttræning er mere om sundhed og fitness end at bygge store muskler.

De fleste mennesker er ikke genetisk stand til at bygge store muskler. Kun få afsætte den tid og træne det ville tage at producere en Mr. eller Ms Olympia.

Ingen aldersgrænser

Myte # 2: vægttræning er kun for unge mænd.

To grupper, der nyder meget fra vægttræning er kvinder og de ældre over 40.

Vægttræning er vigtigt for kvinder, fordi det bidrager til at opretholde eller øge knogletætheden i både den øvre og nedre krop, og det er en stor hjælp i kampen mod knogleskørhed. Af de anslået 10 millioner mennesker med osteoporose, omkring 8 millioner eller 80 procent er kvinder.

Både kvinder og mænd mister muskler som de bliver ældre. Omkring 45 år, muskelmasse begynder at falde med en hastighed på 1 procent om året.

Aerob øvelse gør lidt for at standse eller vende denne tendens, men vægttræning kan. Undersøgelser viser, at selv folk i deres 80'erne og 90'erne kan øge styrken gennem grundlæggende modstand øvelse.

Vægtkontrol

Myte # 3: vægttræning vil ikke hjælpe med vægttab.

Selv i hvile, muskelfibre forbrænde kalorier. Fedtceller ikke. Hvis du tilføjer lean muskelmasse, en fordel af vægttræning, du brænder flere af de kalorier du tager i hver dag. Der ikke engang tager hensyn til de kalorier du forbrænder, mens du løfter.

I sig selv, vægttræning sandsynligvis ikke vil banke ud de ekstra pounds. Kombineret med aerob aktivitet, men det kan være en stærk allieret i kampen om den bule.

Række alternativer

Myte # 4: vægttræning altid involverer løfte vægte.

Du har alternativer til vægtstænger og Clank af jernplader. Alt, hvad der giver resistens over for dine muskler, at samme form for uddannelse. Det kunne være frie vægte. Det kunne være stationære maskiner. Det kunne være modstand bands. Det kunne endda være din egen kropsvægt ved at gøre push-ups eller pull-ups.

Monter det på din tidsplan

Myte # 5: vægttræning tager for meget tid og penge.

Vægttræning kan tage så lidt som en time om ugen i to 30-minutters sessioner.

Omkostningerne kan variere fra prisen på en gym medlemskab til ingenting. Det er, hvor meget det koster at gøre push-ups, pull-ups og sit-ups.