Tusgen

Hvorfor familiens måltid er vigtig

For mange forældre, ville det være meget nemmere og enklere at glemme alt om familiemiddage. Job, børn, aktiviteter efter skole bidrager alle til familier bliver konstant på farten, og dermed føler behov for at spise på flugt.

Men flere og flere forældre er ved at indse vigtigheden af ​​delt familie tid ved middagsbordet. Dette er ofte det eneste tidspunkt, hvor alle familiens medlemmer er alle sammen på ét sted.

Selvom familiemiddage er set af nogle mennesker som en anden belastende opgave ved slutningen af ​​en trættende dag, flere europæiske familier indse, at ikke kan måles fordelene ved at dele tid ved dagens afslutning af kalorier alene.

Talrige undersøgelser viser, at spise sammen ikke blot er et vigtigt aspekt af familielivet, men hjælper med at gøre vægtkontrol lettere.

Når en familie sætter sig sammen, det hjælper dem med at håndtere de belastninger i dagligdagen og besværet med dag-til-dag eksistens. Spise sammen tendens til at fremme mere fornuftige spisevaner, hvilket igen hjælper familiemedlemmer styre deres vægt lettere.

Her er tips fra eksperterne om familie spisning:

Forventninger

Formålet med en familiemiddag kan variere fra familie til familie. I en familie, måske god bordskik være den vigtigste ting forældre ønsker at undervise, og i en anden, kan det være at kommunikere med hinanden, lære at lytte og lære at respektere hinanden.

Børn har brug for at lære lidt ad gangen, siger eksperter. Hvis spisetid er en interessant tid på dagen for dit barn, vil han lære at sidde, og sige, "Hvordan var din dag?" og "Hvad var det bedste, der skete for dig i dag?"

Kommunikation

Spisetid er en tid med pusterum fra trængsel-travlhed i hverdagen. Din familie kan gennemgå den dag, der er gået, og plan for dagen, der kommer.

Undervis ved eksempel

Divide opgaver, så alene mor er ikke ansvarlig for tilberedning af mad, servering og opvask. Gøremål og glæder fodring, pleje og oprydning skal deles.

Må ikke diskutere ting, som ville genere eller ydmyge familiemedlemmer. Visse fag børn måske ønsker at drøfte kræver muligvis mere medfølelse, eller mere individualiseret lytning. Ellers er der ingen tabuemner.

Byg selvværd

Middag er en perfekt mulighed for at opbygge selvværd hos børn. Ved at lytte til, hvad børnene har at sige, er det du siger, "Jeg sætter pris på, hvad du gør, jeg respekterer hvem du er og hvad du laver, hvad du skal gøre er vigtigt for mig."

Måltiderne kan blive set på som en mulighed eller som en akkord. Hvis det er ses som en mulighed, så er alle mulige muligheder er skabt, og hvis det har set som en akkord, så mulighederne ikke eksisterer. Og det gør ikke noget, hvis maden er filet mignon, eller pizza og salat.

Seating

Forældre bør lade børnene vælge deres egne pladser. Hvis de kæmper om en favorit sæde, hjælpe med at bilægge striden fredeligt.

Familie dynamik

En forælder kan fodre børnene tidligt, med den hensigt at beskytte den anden forælder fra en hæs måltid. Men det kan faktisk isolere den fraværende forælder fra familiens dynamik og skabe afstand. Visse planlægning konflikter kan ikke undgås, men udelader familie måltid tid på en regelmæssig basis kan forbedre familiens dynamik.