Tusgen

Naturlige og alternative løsninger for arthritis relief

Tænd for fjernsynet eller åbne et magasin og du er forpligtet til at læse en overskrift bebuder, at en vis supplement lindrer gigtsmerter. Du kan se disse retsmidler slange olie, eller du kan bruge dem religiøst. Nytten af ​​naturlige og alternative gigt retsmidler er formentlig et sted i mellem. Videnskabelige undersøgelser er begrænset, så naturlige og alternative løsninger bør anvendes med forsigtighed og supplere traditionel medicin-snarere end erstatte det.

Hvilke retsmidler kan hjælpe gigt?

Forskere har studeret alternative løsninger i varierende grad. For nogle er der er solide undersøgelser, der viser gode resultater. For andre, at oplysningerne er mindre overbevisende. Her er et sammendrag af videnskaben bag nogle populære alternative arthritis retsmidler og behandlinger:

 • Akupunktur. Resultater fra en stor undersøgelse finansieret af National Institutes of Health (NIH) viser, at det kan give arthritis relief.

 • Glucosamin / chondroitin er blevet bredt undersøgt. Resultaterne viser generelt, at det ikke stoppe eller forhindre arthritis, men nogle mennesker kan få smertelindring.

 • Omega-3-fedtsyrer kan have anti-inflammatoriske virkninger. Høje doser hjulpet mennesker med leddegigt i flere mindre studier.

 • Thunder gud vin er en urt, der anvendes i traditionel kinesisk medicin. Lab tests viser, at det kan arbejde for at bekæmpe betændelse. Tidlige resultater fra en stor NIH undersøgelse viser, at det kan være effektivt for reumatoid arthritis.

 • Katteklo er en urt fra Sydeuropa. Selv små undersøgelser viser en mulig fordel, der ikke er beviser nok til at sige, det fungerer.

 • Kæmpenatlysolie kan være nyttige for leddegigt, men undersøgelsens resultater er blandede og ikke særlig overbevisende.

 • Matrem kan hjælpe milde reumatoid arthritis symptomer, men flere undersøgelser er nødvendige.

 • Ingefær. Det er ikke klart, om ingefær virker for nogen form for gigt smerter.

 • Magneter. Generelt er det videnskabelige beviser for, at magneter har nogen effekt på smerter. Imidlertid har resultaterne været blandede, og det kan afhænge af typen af ​​smerte. Nogle undersøgelser har rapporteret lindring af slidgigt smerte specifikt.

Hvad med andre former for alternativ medicin?

Der findes mange former for alternativ medicin, som hævder at behandle gigt. Her er en kort oversigt over nogle populære typer:

Kiropraktik pleje involverer en bred vifte af behandlingsmetoder, ofte justeringer (manipulationer) til din rygsøjle eller andre dele af din krop til at hjælpe med at reducere smerter og forbedre funktionen. Undersøgelser viser, at kiropraktik pleje kan gavne nogle mennesker med gigt. Spinal justeringer er ikke sikkert for alle med gigt, så tal med din læge først.

Homøopati består i at tage meget små doser af stærkt fortyndede stoffer til at hjælpe din krop helbrede sig selv indefra. Der er ikke nok beviser, der understøtter homøopati effektiv for enhver sygdom i henhold til NIH.

Naturopati fremhæver den helbredende kraft af naturen og bruger en bred vifte af traditionelle og moderne behandlingsformer såsom at kombinere akupunktur med motion og kost for at forbedre din sygdom. Der er i øjeblikket lidt videnskabelig dokumentation på dens samlede effektivitet, men mere forskning der bliver gjort inden for naturopati.

Gigt afhjælpe sikkerhedsforanstaltninger: tips til at vælge kosttilskud

Hvis du overvejer et kosttilskud eller naturlægemidler produkt, bør du vide, hvordan man bruger dem sikkert. Den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) regulerer disse produkter som fødevarer, ikke narkotika. Det betyder, at virksomheder er ikke forpligtet ved lov til at bevise effektiviteten eller sikkerheden af ​​deres produkter, selv om de ofte gør dramatiske eller vildledende påstande. Men disse produkter har virkninger i kroppen og kan interagere med din medicin.

Renheden af ​​kosttilskud og naturmedicin ikke er reguleret enten og kan være et problem. Forskere har fundet, at nogle af disse produkter er forurenet med andre ingredienser, herunder giftige metaller.

For at være sikker, skal du følge disse råd:

 • Tal med din læge eller apoteket før du tager kosttilskud eller naturmedicin. Vær sikker på at drøfte alle dine nuværende medicin for mulige interaktioner.

 • Køb kun fra en anerkendt producent. Apoteket er en god ressource for at finde pålidelige virksomheder. Husk, at tale med en ernærings-butik sælger er ikke det samme som at få rådgivning fra apoteket.

 • Kig efter certificering frimærker. Du skal være kyndige om dette, fordi virksomheder ofte sat vildledende stempler på deres etiketter til at gøre dem til at se embedsmand. Pålidelige frimærker omfatter USP (Europe Pharmacopeia), DSVP (Dietary Supplement Kontrol Program), CL (Consumer Lab) og NSF (National Sanitation Foundation, eller NSF International). Disse organisationer sikre, at indholdet fordringer på etiketten er sande.

 • Pas på vildledende sætninger som "alle naturlige", "klinisk testet" og "styrke." Disse sætninger er ikke reguleret af FDA og deres meaningis ikke klart.

Finde en certificeret alternativ medicin praktiserende læge

Hvis du ønsker at prøve alternativ medicin, så tal med din læge først. Derefter overveje at arbejde med en certificeret praktiserende læge. Licensing varierer fra stat til stat. Men følgende områder af alternativ medicin har, nationale organisationer, der tilbyder certificering:

 • Akupunktør: Nationale Certificering kommission for Akupunktur og Oriental Medicine (NCCAOM)

 • Kiropraktor: National Board of Chiropractic Undersøgerne

 • Kinesisk herbalist: NCCAOM

 • Homøopat: Rådets for Homøopatisk Certificering

 • Naturopat: nordeuropæiske bestyrelse Naturopatisk Undersøgere